top of page

TARIEF

Lupu.def1.jpg

Er zijn verschillende manieren om bij mij uw dier op de foto te laten zetten. Zo heb ik tarief voor een exclusieve photoshoot, een tarief voor een mini shoot en organiseer ik speciale fotomiddagen waarop uw dier voor een gereduceerd tarief op de foto kan. Daarbij geef ik foto workshops voor dieren én fotografie liefhebbers die meer over het fotograferen van dieren willen weten. Op deze pagina vindt u alle info. 

PHOTOSHOOT

OP AANVRAAG

MINI SHOOT

Photoshoot van 60 - 90 minuten op buiten locaties of studio in Ridderkerk
Na de photoshoot ontvangt u 4 hoge resolutie bestanden waarvan 1 afgedrukt op 30 x 40 cm.

€ 150,00 inclusief 21% BTW

Fotolocatie op aanvraag

Bij een fotolocatie buiten Ridderkerk wordt er €50,00 per uur of een deel daarvan berekend. 


Bijbestelling per foto
Digitaal: € 10,00 per foto
Digitaal & print: vanaf € 12,50 
Foto album: prijs op aanvraag

Mini photoshoot van 30 - 45 minuten.

Een mini shoot is altijd in Ridderkerk of directe omgeving. De locatie is afhankelijk van het thema en sfeer die de opdrachtgever wilt creëren. Zie portfolio voor ideeën
Na de photoshoot ontvangt u 2 hoge resolutie bestanden waarvan 1 afgedrukt op 20 x 30 cm.
€ 75,00 inclusief 21% BTW

Bijbestelling per foto

Digitaal: € 10,00 per foto
Digitaal & print: vanaf € 12,50 (afhankelijk van het gewenste afdruk formaat)

FOTO MIDDAGEN

Regelmatig organiseren wij foto middagen. Vooral voor honden worden deze regelmatig gehouden, maar overige huisdieren komen ook voorbij. Elke middag wordt er een bepaald thema gekozen zoals strand, natuur of studio. Een foto op één van deze middagen kost €40,00. Je ontvangt de beste foto, die je zelf mag kiezen, zowel in print als digitaal. Wil je op de hoogte blijven van wanneer deze dagen zijn stuur dan een mail naar sharonvwphoto@gmail.com. Tevens posten wij de aankondiging van de dagen op onze facebookpagina en onze instragram pagina. 

Workshop

hondenfotografie

Op afspraak is er bij ons een workshop hondenfotografie te boeken. Wil jij je verdiepen in het maken van de mooiste hondenfoto's waarbij er gekeken wordt naar jouw unieke stijl als fotograaf dan is deze workshop wat voor jou. De workshop organiseren wij via De Hondenkaravaan, samen met collega fotograaf Sybrinne Straver van In Beeld Fotografie. Click voor meer info hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page